Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Met de cadeauservice van Speciaalbierpakket.nl kunt u heel eenvoudig iemand verrassen met een heerlijk bierpakket! Uw bestelling kunt u op elk gewenst adres binnen Nederland laten bezorgen. Als u een bierpakket voor 16.30 uur bestelt, verzenden wij het bierpakket direct (maandag tot en met vrijdag) en zal deze in de meeste gevallen de volgende dag worden bezorgd.

Wilt u een kaartje met persoonlijke tekst aan het pakket toevoegen? Maak uw keuze uit de vele soorten wenskaarten. De tekst voor op het kaartje kunt u meteen invullen. Wij drukken uw persoonlijke boodschap af op het kaartje en voegen deze bij het bierpakket.


 


Bezig met laden...

Speciaalbieren zijn weer helemaal in. De ene na de andere brouwerij opent de deuren en laat de ketels dampen. Het lijkt wel alsof iedereen een goed glas speciaalbier kan waarderen. Wat is er dan leuker dan een heerlijk bierpakket aan iemand te sturen die jarig is of een ander feestje viert?

Wij hebben voor u een keuze gemaakt uit het grote aanbod bierpakketten. De bierpakketten die u bij ons vindt, worden door iedereen lekker bevonden. Zo kunt u veilig een mooi bierpakket uitkiezen en kunt u erop vertrouwen dat er van zal worden genoten.

Het assortiment bierpakketten breiden wij continue uit. Zodra wij weer een mooi bierpakket ontdekken, voegen wij deze toe aan de webshop. Wilt u liever zelf bieren uitzoeken? Maak dan een keuze uit ons assortiment van meer dan 1500 verschillende speciaalbieren!

 
Wie is Speciaalbierpakket.nl?
 
 
Veilig en vertrouwd winkelen
 
 
dc242b8e07f7db1191e70ca959aea322.jpg
842a2db249b1efb2539cea4d955c681a.jpg
75dc0168298221d4fef28feff572e584.jpg
 

Ben je 18 jaar of ouder?

Alleen dan mag je onze shop bezoeken!