Accueil / CADEAU / Boon Geuze Black Label Vintage Collection

Boon Geuze Black Label Vintage Collection

Boon Geuze Black Label Vintage Collection
Boon Geuze Black Label Vintage Collection
0 Commentaires | Ajouter un commentaire

Dit product is uit voorraad leverbaar.

€ 57,95
Prix par pièce

Stock : 1

Quantité : 
Commander

Boon Geuze Black Label Vintage Collection, 3x 75cl + 2 Glazen.

Inhoud:
-Oude Geuze Boon Black Label Edition N ° 2 01/04/2016
Oude Geuze Boon Black Label is de droogste geuze die we ooit hebben gemaakt. Het combineren van een volle smaak met bijna 100% fermentatiegraad was een grote uitdaging. Deze geuze heeft een helder gouden body met levendige carbonatatie, evenwichtige zuurheid en aroma's van groene appel en grapefruit. Dit wordt afgewerkt met een lange kurkdroge afdronk.
Oude Geuze Boon Black Label Edition N ° 3 05/03/2016
In november 2016 werd Black Label Edition N°3 gebotteld. De smaak van deze Black Label is weer een tikkeltje anders. Een zeer karaktervolle volmondige smaak, maar nog steeds typisch extra droog zoals de eerdere edities. Toetsen van citrusvruchten zoals pompelmoes zijn discreter aanwezig dan in de Second Edition, vanille en eik zijn meer prominent.
Oude Geuze Boon Black Label Edition N ° 4 29/11/2017
Oude Geuze Boon Black Label Edition N°4 is een assemblage van één, twee en drie jaar oude, op eikenvaten gerijpte lambiek. De botteling gebeurde vervolgens op 29 november 2017. De N°4 heeft daarmee reeds minstens 2 jaar tijd gehad om rustig in de juiste condities verder te rijpen op fles in onze brouwerij vooraleer de eerste flessen vrijgegeven werden. De lambiek assemblage hebben we op dergelijke wijze samengesteld om een Oude Geuze te bekomen met een zo droog mogelijke afdronk waarbij tegelijk ook de volmondigheid zeer groot is. Typisch aan deze Edition N°4 zijn verder ook de zacht-zurige toetsen van citrus en groene appeltjes alsook de sterke sprankeling.
 

Commandé par:

Ajouter un commentaire

Ce commentaire n'a pas encore été publié car il doit d'abord être validé par un administrateur. Lorsqu'il aura été approuvé, il apparaîtra sur cette page .

Aucun commentaire trouvé.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
 

18+ Leeftijdscheck bij aflevering per juni 2021

Ben je 18 jaar of ouder?