Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 


Bezig met laden...

Petrus

Petrus is allesbehalve een doorsnee bier. Petrus is een echt gerijpt bier, authentiek en gebrouwen volgens de beste tradities. Ondanks z’n leeftijd is Petrus jong van hart!
 
Petrus is de referentie voor zure bieren. Niet voor zuurpruimen, maar voor mensen die zich niet veel van trends en hypes aantrekken. Mensen die op hun gevoel afgaan, in hun eigen goede smaak geloven en nieuwsgierig zijn om betreden paden te verlaten.
 
Petrus is een traag, onvoorspelbaar en organisch bier, dat veel geduld vergt. Geen wonder dat het een bier is voor mensen die graag nu en dan eens stilstaan. Dit bier, 2 jaar gerijpt op eiken foeders, verdient om slokje per slokje gedegusteerd te worden. Want ja, een Petrus Sour … vraagt tijd.
 
Petrus is intrigerend, eigenzinnig en daardoor moeilijk te evenaren. Alleen de meester-brouwer kan het complex brouwproces helemaal vatten. Hij beheerst de mysterieuze microbiologie die plaatsvindt in de eiken foeders. Wetenschap met een snuifje magie. Dus, waarom niet het mysterie aanvaarden, het geheim koesteren en het experiment beleven?
 
Daag je smaakpapillen uit en degusteer de echte Petrus Sour sensatie.
 
Gewoon een Petrus Sour proeven is al een hele ervaring. Maar durf je ook eens te experimenteren door de verschillende zure bieren te mengen? Hoe ‘sour’ wil je je persoonlijke Petrus-blend? Probeer en proef tot je jouw eigen perfecte zuurtegraad bereikt hebt!
 
Jouw authentieke Petrus Sour beleving kan beginnen.

 

 
 
 
dc242b8e07f7db1191e70ca959aea322.jpg
842a2db249b1efb2539cea4d955c681a.jpg
75dc0168298221d4fef28feff572e584.jpg
 

Ben je 18 jaar of ouder?

Alleen dan mag je onze shop bezoeken!