Home /

De winkel van Speciaalbierpakket.nl in Leiden

De online bierwinkel van Speciaalbierpakket.nl bestaat sinds 1 maart 2010 en biedt inmiddels een ruim assortiment van meer dan 1500 binnenlandse en buitenlandse speciaalbieren. Naast een ruime keuze aan speciaalbieren en bierglazen vindt u in onze bierwebwinkel diverse heerlijke bierpakketten. Deze bierpakketten zijn uitstekend geschikt als proefpakket om kennis te maken met de bijzondere wereld van het speciaalbier maar kunnen ook als cadeau worden verzonden. Bierwinkel Speciaalbierpakket.nl biedt tevens de mogelijkheid een leuke wenskaart toe te voegen aan een pakket waar u uw eigen tekst op kunt laten drukken!

Speciaalbierpakket.nl is onderdeel van slijterij Drankenhandel Leiden. Alle bieren die verkrijgbaar zijn in de webshop kunt u ook vinden in de winkel aan de Zeemanlaan 22-B in Leiden (zijstraat van de Lammenschansweg, achter de kerk.)

Wilt u er zeker van zijn dat uw bier voldoende op voorraad is in de winkel, bel dan eerst even op: 071-2400285.

Kijk ook eens in de webshop Drankenhandelleiden.nl voor een overzicht van ons assortiment sterke dranken en wijnen. In deze webshop kunt u ook meteen alles uit ons assortiment dranken bestellen!


Openingstijden

Onze winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur en op zaterdag van 8.30-18.00 uur.


KOOPZONDAG 22 DECEMBER 12.00-17.00 UUR

De winkel zal gesloten zijn op:

- woensdag 25 december ivm 1e Kerstdag
- donderdag 26 december ivm 2e Kerstdag
- woensdag 1 januari ivm Nieuwjaarsdag


Parkeren

Bij de winkel zijn voldoende parkeerplaatsen (helaas wel betaald parkeren) en als u klaar bent met winkelen kunt u direct voor de deur uw auto even parkeren om in te laden. De medewerkers van de winkel helpen u daar graag bij. 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
 
Ben je 18 jaar of ouder?