• All products are added to your cart.

Black Friday Deals (12)

Brands
Black Friday is aangebroken en Speciaalbierpakket.nl viert dit shoppingfestijn met een smaakvolle twist! Ontdek onweerstaanbare deals in onze webshop en verrijk je biercollectie met deze exclusieve aanbiedingen.
Showing 1 - 12 of 12

Black Friday Deals

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons verheugen op fantastische deals en buitengewone aanbiedingen. Speciaalbierpakket.nl verwelkomt je graag tijdens deze Black Friday-periode, waar we een selectie van hoogwaardige bieren tegen ongekende prijzen aanbieden. Grijp je kans en voeg een vleugje exclusiviteit toe aan je biercollectie met enkele van de meest geliefde brouwsels.

  1. Duvel Barrel Aged Duvel staat bekend om zijn verfijnde smaak en karakter, en nu kun je genieten van een speciale editie - Duvel Barrel Aged. Dit bier heeft gerijpt in houten vaten, waardoor het een unieke en complexe smaak heeft ontwikkeld. Tijdens onze Black Friday-verkoop kun je dit meesterwerk van Duvel verkrijgen tegen een prijs die je nergens anders zult vinden.

  2. Chimay Barrel Fermented Voor de liefhebbers van trappistenbier presenteren we de Chimay Barrel Fermented. Dit bier heeft de tijd gekregen om te rijpen in eikenhouten vaten, waardoor de smaken zich verdiepen en een subtiel evenwicht bereiken. Black Friday is de perfecte gelegenheid om dit exclusieve bier aan je verzameling toe te voegen.

  3. Gouden Carolus Christmas in grote fles De feestdagen komen eraan, en wat is een betere manier om ze te vieren dan met een fles Gouden Carolus Christmas? Deze limited edition in een grote fles is een waar genot voor de zintuigen. Profiteer tijdens Black Friday van een speciale aanbieding en haal deze feestelijke traktatie in huis.

  4. Gulden Draak Madeira Barrel Aged Ervaar de perfecte harmonie van Gulden Draak, gerijpt in Madeira-vaten. De subtiele tonen van Madeira voegen een extra dimensie toe aan dit al indrukwekkende bier. Tijdens Black Friday kun je genieten van een exclusieve korting op Gulden Draak Madeira Barrel Aged, een kans die je niet wilt missen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om jezelf of een speciaal iemand te trakteren op deze prachtige bieren. Bezoek Speciaalbierpakket.nl tijdens onze Black Friday-aanbiedingen en ontdek een wereld van smaak en kwaliteit.

Proost op een geweldige Black Friday en op nog vele fantastische biermomenten!

Read more