3 Fonteinen Framboos wordt bekomen door de maceratie van handgeplukte frambozen op jonge traditionele lambik, gedurende minstens vier maanden, in een verhouding van één kilo frambozen per liter traditionele lambik. Daarna wordt de fruitlambik geassembleerd met jonge lambik en wordt alles gebotteld, en zet de vergisting zich verder in de fles. Het resultaat is een uitgesproken fruitig frambozenlambikbier, met een intens bosvruchtenboeket en met evolutie in het glas. Natuurlijk fruit, zonder toevoeging van sappen, siropen, of suikers. Ongefilterd en ongepasteuriseerd.
3 Fonteinen Framboos wordt bekomen door de maceratie van handgeplukte frambozen op jonge traditionele lambik, gedurende minstens vier maanden, in een verhouding van één kilo frambozen per liter traditionele lambik. Daarna wordt de fruitlambik geassembleerd met jonge lambik en wordt alles gebotteld, en zet de vergisting zich verder in de fles. Het resultaat is een uitgesproken fruitig frambozenlambikbier, met een intens bosvruchtenboeket en met evolutie in het glas. Natuurlijk fruit, zonder toevoeging van sappen, siropen, of suikers. Ongefilterd en ongepasteuriseerd.