Home / Speciaalbier verzenden

Speciaalbier verzenden

Verzendkosten


Verzendkosten per bestelling

Nederland €6.95 (gratis vanaf €75,-. Dit geldt echter niet voor proefpakketten en abonnementen omdat deze apart worden verzonden)
België €9.95 (bij pakketten inclusief verzendkosten geldt een toeslag van €3.00)
Duitsland €9.95 (bij pakketten inclusief verzendkosten geldt een toeslag van €3.00)

Finland €29.95 per order with a maximum of 30kg*
Frankrijk €19.95 per order with a maximum of 30kg*
Polen €24.95 per order with a maximum of 30kg*
Italíë €19.95 per order with a maximum of 30kg*
UK €19.95 per order with a maximum of 30kg*
Spanje €19.95 per order with a maximum of 30kg*
Zweden €24.95 per order with a maximum of 30kg*
Slovenië €24.95 per order with a maximum of 30kg*
Ierland €24.95 per order with a maximum of 30kg*
Denemarken €24.95 per order with a maximum of 30kg*

*30kg is 34 regular bottles of 33cl. Orval, Floreffe and Hopus are no regular bottles. One bottle of 75cl uses the space of 2 bottles of 33cl. 

Leverdagen

Proefpakketten

Indien u een Proefpakket op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.30 uur heeft besteld dan verzenden wij uw pakket dezelfde dag nog met PostNL. Het pakket zal de volgende dag worden afgeleverd! De prijs van de Proefpakketten is inclusief verzendkosten!
(Speciaalbierpakket.nl is voor tijdige en correcte bezorging afhankelijk van PostNL.)


Bierabonnementen

Indien u een Bierabonnement op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.30 uur heeft besteld dan verzenden wij het eerste pakket dezelfde dag nog met PostNL. Het eerste pakket zal de volgende dag worden afgeleverd! De overige pakketten zullen halverwege de opvolgende maanden worden verstuurd. De prijs van de Bierabonnementen is inclusief verzendkosten!

Bierabonnementen verzenden wij alleen binnen Nederland. (Speciaalbierpakket.nl is voor tijdige en correcte bezorging afhankelijk van PostNL.)


Alle andere bestellingen

Indien u een order op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.30 uur heeft geplaatst dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog met PostNL. Uw bestelling zal de volgende dag worden afgeleverd! (Speciaalbierpakket.nl is voor tijdige en correcte bezorging afhankelijk van PostNL.)

Sommige artikelen hebben een langere levertijd. Dit zal echter altijd vermeld staan bij het betreffende product. 

Is de levertijd van uw bestelling langer dan 1 werkdag dan stellen wij u hier tijdig van op de hoogte.


Palletverzending

Het kan soms voordeliger zijn om speciaalbier bijvoorbeeld per pallet naar het buitenland te laten verzenden. Een palletplaats in een vrachtwagen kan bij een bepaalde hoeveelheid namelijk relatief goedkoper zijn dan verzending per pakket. Voor palletverzending hanteren wij groothandelsprijzen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@speciaalbierpakket.nl


Retour zenden goederen

Indien een door u besteld product niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Aan het retour sturen van goederen zijn enkele voorwaarden verbonden:

1. producten zijn in originele staat en ongeopend

2. producten zijn verpakt in hun originele verpakking

De kosten voor het retour zenden van goederen zijn voor rekening van de klant tenzij het een fout betreft van Speciaalbierpakket.nl zoals bijvoorbeeld verkeerd geleverde producten of producten die niet in foutloze staat verkeren.

Het retour sturen van bestellingen is altijd voor risico van de klant. Speciaalbierpakket.nl is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of zoekraken van retour gestuurde producten. Denk er altijd aan een track and trace code te vragen bij het postkantoor als u een pakket retour zendt.

Wilt u een bestelling retour zenden? Stuur dan eerst een email aan info@speciaalbierpakket.nl met daarin de reden van retour zenden en een foto van de producten indien het een retourzending betreft in verband met beschadigingen of breuk.

Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij deze en ontvangt u van ons een bevestiging. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.

 

Retour adres:

Speciaalbierpakket.nl

Afdeling Retouren

Zeemanlaan 22-B

2313 SZ Leiden

Heeft u nog vragen?

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 071-2400285 of een email sturen naar info@speciaalbierpakket.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.