• All products are added to your cart.

Ruim assortiment bierglazen (174)

Content
Als je van speciaalbier wilt genieten, wil je natuurlijk ook een geschikt bierglas bestellen. De meeste speciaalbieren hebben een uniek bierglas dat de smaak van het bier perfect tot zijn recht laat komen. Wij leveren een grote hoeveelheid aan bierglazen.
Showing 1 - 24 of 174

Ruim assortiment bierglazen

Bierglas bestellen in onze webshop

Wij verpakken je bierglazen in een speciale verpakking, waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat de bierglazen onderweg breken. Het is voortaan niet meer nodig om naar een winkel te gaan als je een mooi bierglas wilt kopen. Bij ons vind je namelijk een grote variatie aan bierglazen. Ons assortiment bevat onder andere proefglazen, reuzenglazen, standaard glazen en pitchers. Je kunt zoeken op merk en type wanneer je ervoor kiest om op onze webshop een bierglas te bestellen. Zo vind je gegarandeerd het ideale glas voor jouw favoriete speciaalbier!


De voordelen van verschillende bierglazen

Het glas waaruit bier wordt gedronken heeft verrassend veel invloed op de geur en de smaak van het bier. Bierglazen zijn op te delen in verschillende typen. Misschien wel het bekendste type bierglas is de tulp, vooral bekend van de bieren Duvel en La Chouffe. Een ander bekend type bierglas is de fluit. Dit glas is vooral erg geschikt voor een pilsener, zoals onze Jopen Craft Pilsener. Het meest voorkomende type bierglas in de horeca is het vaasje. Dit glas is vooral populair omdat het makkelijk vasthoudt. In onze webshop kun je eenvoudig een bierglas naar keuze kopen.

Laat ons een specifiek bierglas bestellen

Wil je een specifiek bierglas kopen dat niet bij ons verkrijgbaar is? Laat het ons dan telefonisch weten. We zijn bereikbaar op 071-5328449. Bel naar speciaalbierpakket.nl uit Leiden en we doen ons best om dit bierglas voor je te bestellen!

 

Anderen bekeken ook:

Bierwinkel online | Biercadeaus

Read more