• All products are added to your cart.

Anchorage Brewing Company (4)

ABV
Content
Packaging
Anchorage No Answer
74,95
Anchorage Kill The King
74,95
Showing 1 - 4 of 4

Anchorage Brewing Company

Welkom in de betoverende wereld van Anchorage Brewing Company!

Een toevluchtsoord voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar de complexe en diepe smaken van op vat gerijpte bieren. Deze brouwerij, gelegen in het hart van Anchorage, staat bekend om haar beheersing van rijpende bieren, een proces dat elke slok doordrenkt met een ongeëvenaarde smaak.

Bij Anchorage Brewing, opgericht door Gabe Fletcher, ontmoet nauwgezet vakmanschap innovatie in elk vat,waardoor bieren ontstaan die niet alleen dranken zijn maar ook ervaringen. De ratings op Untappd bewijzen dat de vakmannen bij Anchorage Brewing goed bezig zijn. Ratings van 4.7 en hoger zijn geen uitzondering.

- Galaxy White IPA is een enkel hopwonder dat de aromatische levendigheid van de Galaxy-hop laat zien. Dit bier neemt je mee op een kosmische rit door hints van citrus en passievrucht.

- Blessed is een blend van 1 en 2 jaar bourbonvat gerijpte Imperial Stouts en legt een goddelijke mix van smaken vast die alleen kan worden bereikt door gedetailleerde aandacht en tijd.

- A Deal with the Devil onthult de gedurfde kant van brouwen, daagt het gehemelte uit met zijn durf en beloont de drinker met dieptes van karamel- en eikenhouten smaken. Het is een pact gemaakt met vakmanschap, dat ervoor zorgt dat elke druppel de verwennerij waard is.

Het kunstenaarschap van op vat gerijpte bieren

Vatveroudering is niet zomaar een proces; het is een kunst, en Anchorage Brewing is de kunstenaar. Door bier te laten communiceren met hout, harmoniseren ze elke smaaknoot van de hop en granen met het delicate gefluister van de vorige inhoud van het vat. Of het nu bourbon, wijn of whisky is, het vat brengt zijn wijsheid over op de vloeistof, waardoor een complex profiel ontstaat dat zelfs de meest veeleisende fijnproevers versteld doet staan.

Read more