• All products are added to your cart.

Drekker Brewing Company (2)

ABV
Content
Packaging
Showing 1 - 2 of 2

Drekker Brewing Company

Ervaar de traditie en innovatie bij Drekker Brewing Co.

Gebaseerd op de geest van ontdekking en de passie voor het brouwvak is Drekker Brewing Company meer dan zomaar een brouwerij: het is een bestemming waar innovatief brouwen samenkomt met betrokkenheid van de gemeenschap. Drekker Brewing, gelegen in het hart van Fargo, North Dakota, is toegewijd aan het creëren van gedurfde en onderscheidende bieren die net zo uniek zijn als de Viking-overlevering die ze vieren.

Het team van Drekker Brewing wordt gevoed door een liefde voor de alchemie die eenvoudige ingrediënten omzet in geweldig bier. Gedreven door creativiteit en het streven naar uitmuntendheid, doen ze meer dan alleen bier brouwen; ze verleggen de grenzen van traditioneel brouwen om uitzonderlijke smaken te produceren die tegemoetkomen aan een breed scala aan paletten.

Duurzaamheid vormt de kern van de filosofie van Drekker Brewing. Ze werken met een niet-aflatende toewijding aan het milieu en de lokale gemeenschap en betrekken waar mogelijk ingrediënten van nabijgelegen producenten. Door zich bezig te houden met milieuvriendelijke praktijken minimaliseert Drekker Brewing met trots zijn voetafdruk, bier voor bier.

De brouwerij biedt een indrukwekkende reeks bieren die uiteenlopen van zware, hoppige IPA's en robuuste stouts tot fruitige zuren en frisse lagers. Elk bier is gemaakt met aandacht voor detail en een knipoog naar de traditie, terwijl het ook de experimentele sfeer omarmt die het Amerikaanse ambachtelijke brouwen definieert.

Meer dan alleen een plek om van geweldig bier te genieten, biedt Drekker Brewing een ruimte voor de gemeenschap om samen te komen, contact te maken en blijvende herinneringen te creëren. De taproom van de brouwerij staat bekend om zijn gastvrije sfeer en levendige energie – een perfecte setting om te genieten van een pint met vrienden, te genieten van foodtruckgerechten of deel te nemen aan een van hun vele evenementen.

Read more