• All products are added to your cart.

Galway Bay (2)

ABV
Content
Packaging
Showing 1 - 2 of 2

Galway Bay

Ontdek het ambacht van de Galway Bay Brewery

Gelegen aan de ruige westkust van Ierland, produceert de Galway Bay Brewery sinds de oprichting enkele van de meest onderscheidende en smaakvolle bieren. Deze brouwerij staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en innovatie en heeft niet alleen een lokale aanhang, maar heeft overal erkenning gekregen van bierliefhebbers.

Afkomstig uit de City of the Tribes – Galway City, vertegenwoordigt Galway Bay Brewery de essentie van de Ierse ambachtelijke bierbeweging. Begonnen met slechts acht bieren, is hun portfolio nu uitgegroeid tot een breed scala aan permanente en seizoensgebonden bieren, elk met zijn eigen unieke karakter.

Hun toewijding aan het ambacht is duidelijk zichtbaar in elke pint die ze schenken. Met een gepassioneerd team van brouwers verlegt Galway Bay Brewery voortdurend de grenzen van het biermaken. Van stouts tot saisons, elk bier is een bewijs van hun missie om het gehemelte te verrijken met hoogwaardige, innovatieve brouwsels.

Galway Bay Brewery is een integraal onderdeel van de lokale gemeenschap. Hun website fungeert als knooppunt en verbindt bierliefhebbers met evenementen en maakt gebruik van de hartslag van de Ierse ambachtelijke bierscene. Ze zijn altijd op zoek naar een gevoel van kameraadschap en samenwerking en ondersteunen en vieren de cultuur van ambachtelijk bier binnen en buiten de grenzen van Ierland.

Of je nu een fervent bierkenner bent of een informele fan die op zoek is naar een authentieke Ierse ervaring, Galway Bay Brewery heeft voor elk wat wils. We nodigen je uit om hun assortiment brouwsels te verkennen, meer te leren over hun brouwproces en gemeenschapsinitiatieven en te genieten van de sublieme smaak van Galway in elk glas.

Read more