• All products are added to your cart.

Noordt (4)

ABV
Content
Packaging
Showing 1 - 4 of 4

Noordt

Ontdek Brouwerij Noordt: Een parel in Rotterdam

Rotterdam staat bekend om zijn dynamiek, architectuur en havens maar wist je dat deze stad ook een verborgen schat herbergt voor liefhebbers van goed bier? In het hart van Noord, aan de Zaagmolendrift bruist Brouwerij Noordt met een passie voor traditionele bierbrouwtechnieken en een frisse blik naar moderne smaken.

Brouwerij Noordt heeft zijn wortels in Rotterdam en vormt een onlosmakelijke connectie met de buurt. Deze brouwerij, die gevestigd is in een voormalige brandweerkazerne, koppelt historie aan innovatie, iets waar Rotterdamers trots op zijn. De herbestemming van het gebouw tot brouwerij is een knap staaltje van het behoud van erfgoed, terwijl het een nieuwe, levendige invulling krijgt.

Hoewel de bieren de sterren van de show zijn, is de locatie zelf ook een bezoek waard. De brouwerij ademt een industriële sfeer met een gezellige twist. De grote glazen wanden van de brouwerkamer bieden een kijkje in de keuken van het brouwproces, waar (anders dan bij andere brouwerijen) traditionele open gistkuipen te zien zijn.

Het assortiment van Brouwerij Noordt blinkt uit in diversiteit, met voor elk wat wils. Van frisse lagers tot stevige tripels en hoprijke IPA’s, de brouwers experimenteren volop. Maar als er één bier is dat je niet mag missen, dan is het de Noordt Tripel. Dit bier is een perfect voorbeeld van hoe Brouwerij Noordt de kunst van het brouwen verstaat. Het is krachtig, smaakvol en onvergetelijk - een echte Rotterdammer.

Read more