• All products are added to your cart.

Third Moon (3)

ABV
Content
Packaging
Showing 1 - 3 of 3

Third Moon

Welkom in de wereld van Third Moon Brewing

Een plek waar bier niet alleen een drankje is maar een ervaring die met passie en creativiteit is gemaakt. Gelegen in het hart van de gemeenschap van Milton in Canada heeft Third Moon Brewing snel een verhaal gecreëerd dat de moeite waard is om te delen.

Third Moon Brewing onderscheidt zich als baken voor bierliefhebbers die zin hebben in iets bijzonders. Met een scherpe focus op twee populaire stijlen namelijk de India Pale Ales (IPA's) en Stouts, hebben ze de harten van zowel de lokale bevolking als bezoekers veroverd.

Voor degenen die van een goede IPA houden, tilt Third Moon deze stijl naar nieuwe hoogten. Hun brouwsels barsten van de smaak en elke slok brengt een symfonie van door hop veroorzaakte vreugde met zich mee. Dit zijn niet de gemiddelde IPA's; ze zijn een verkenning van wat deze stijl werkelijk kan zijn.

Aan de donkere kant zijn Third Moon's Stouts als een geruststellende warme deken op een koude nacht. Rijk, gedurfd en prachtig complex: deze bieren zijn een bewijs van het ambacht van het biermaken. Het is het soort drankje dat ervoor zorgt dat je achterover leunt, ontspant en van elke druppel geniet.

Third Moon Brewing omvat meer dan alleen de bieren. Ze zijn een verzamelplaats voor gemeenschap, conversatie en verbinding. De geschiedenis achter de brouwerij is tot in elk detail verwerkt, van de kunstzinnige labels tot de zorgvuldig samengestelde proefruimte. Het is een ruimte waar iedereen welkom is om de vreugde van geweldig bier te ervaren.

Read more