• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruim assortiment bierglazen (177)

Inhoud
Als je van speciaalbier wilt genieten, wil je hiervoor natuurlijk ook geschikte bierglazen kopen. De meeste speciaalbieren hebben een uniek bierglas dat de smaak van het bier perfect tot zijn recht laat komen. Alle soorten en maten bier bestel je hier!
Toon 1 - 24 van 177

Ruim assortiment bierglazen

Bierglazen kopen in onze webshop

Wij verpakken je bierglazen in een speciale verpakking, waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat de bierglazen onderweg breken. Voortaan is het niet meer nodig om naar een slijterij of soortgelijke winkel te gaan, want bij Speciaalbierpakket.nl kun jij gewoon jouw favoriete bierglas bestellen. Bij ons vind je namelijk een grote variatie aan glazen in alle soorten en maten. Ons assortiment bevat onder andere proefglazen, reuzenglazen, standaard glazen en pitchers. Je kunt zoeken op merk en type wanneer je op onze webshop op zoek gaat om een bierglas te bestellen. Zo vind je gegarandeerd het ideale glas voor jouw favoriete speciaalbier!

De voordelen van verschillende bierglazen

Het glas waaruit bier wordt gedronken heeft verrassend veel invloed op de geur en de smaak van het bier. Bierglazen zijn op te delen in verschillende typen. Misschien wel het bekendste type bierglas is de tulp, vooral bekend van de bieren Duvel en La Chouffe. Een ander bekend type bierglas is de fluit. Dit glas is vooral erg geschikt voor een pilsener, zoals onze Jopen Craft Pilsener. Het type bierglas dat meeste voorkomt in de horeca is het vaasje. Dit glas is vooral populair omdat het makkelijk vasthoudt. In onze webshop kun je eenvoudig een bierglas naar keuze kopen. Vraag jij je nu af "wat is craft bier precies?". We vertellen je er graag meer over op de desbetreffende pagina!

Laat ons een specifiek bierglas bestellen

Wil je een specifiek bierglas kopen dat niet bij ons verkrijgbaar is? Laat het ons dan telefonisch weten en wij bestellen hem gelijk voor je! We zijn bereikbaar op 071-2400285. Bel dus naar Speciaalbierpakket.nl uit Leiden en we zullen dit mooie bierglas voor je te bestellen!

 

Anderen bekeken ook:

Bierwinkel online | Biercadeaus

Lees meer