• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Nieuw
Ritual Lab x To Øl Oersted
Ritual Lab x To Øl Oersted
9,45
De Molen Black & Tan
3,35

Bier in alle soorten en maten

Het lekkerste bier bestel je in onze bierwinkel online. Onze bierwebshop bezorgt de beste speciaalbieren, gerijpte bieren en bierglazen bij je thuis. Wij bezorgen gratis vanaf € 70,- en onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot zaterdag. Op zoek naar een cadeau? Bestel via onze bierwinkel online de beste bierpakketten die elke jarige job gelukkig zullen stemmen. Je kunt bij ons zelfs een leuke wenskaart met een persoonlijke tekst aan het bierpakket toevoegen!

Speciaalbier van de bierwinkel online

In onze bierwebshop vind je een uitgebreid assortiment van ruim 1.200 binnen- en buitenlandse speciaalbieren. Als je nog niet zo bekend bent met de wereld van het speciaalbier, kun je ervoor kiezen een aantal kleine flesjes van verschillende merken en biersoorten te bestellen. Ook leveren wij bij speciaalbierpakket.nl uit Leiden kant-en-klare bierpakketten met een selectie van ons favoriete speciaalbier.

De voordelen van onze online bierwinkel

Als je geen zin hebt om je huis te verlaten, maar wel graag wilt genieten van heerlijk speciaalbier, ben je bij onze online bierwinkel aan het juiste adres. Wij verzenden onze bestellingen in speciale verzenddozen die zijn ontwikkeld om flessen breukvrij te vervoeren. Je hoeft dus niet te vrezen dat je bestelling onderweg beschadigd raakt. Ook kun je bij ons rekenen op een korte bezorgtijd; alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Bovendien is ons aanbod van meer dan 1.200 speciaalbieren extreem divers. Of je nu graag speciaalbier drinkt uit een blik, grote fles, kleine fles of uit een kruikje; onze bierwebshop levert bier in alle vormen en maten.

Neem contact met ons op!

Heb je toch nog vragen, bijvoorbeeld over onze nieuwe speciaalbieren of over de bezorging? Dan kan je onze bierwebshop altijd telefonisch bereiken. Proost!

Lees meer