• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

18+ Leeftijdscheck aan de deur

Vernieuwde Alcoholwet per 1 juli 2021

Per 1 juli 2021 treedt de nieuwe Alcoholwet in werking. Dit houdt het volgende in voor het bestellen van alcoholhoudende producten:

- 18+ Leeftijdscheck aan de deur
- Uitsluitend levering aan ontvanger
- Handtekening voor ontvangst


Speciaalbierpakket.nl verstuurt alle pakketten met PostNL. De pakketbezorger mag onze zendingen enkel afleveren op het huisadres van de ontvanger. Bij aflevering zal de pakketbezorger van PostNL je vragen om een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Ben je onverhoopt niet thuis tijdens aflevering van het pakket dan zal de pakketbezorger het pakket op het dichtsbijzijnde PostNL Afhaalpunt afleveren. Hiervan ontvang je een notificatie per email of in je PostNL-app. Enkel de geadresseerde kan met een geldig legitimatiebewijs het pakket afhalen op het pakketpunt.

Bestel je voor iemand anders?
Als je voor iemand anders een bestelling plaatst, zoals bijvoorbeeld een cadeaupakket, zal ook deze persoon zich moeten legitimeren bij het in ontvangst nemen van het pakket.
Het is daarom van belang de ontvanger te laten weten dat er een pakket onderweg is! Dit kan door het emailadres van de ontvanger in te vullen of zelf de track and trace email door te sturen naar de ontvanger.
PostNL laat geen geschreven bericht meer achter indien er niemand thuis wordt aangetroffen. Enkel via de PostNL-app of via email zal er een notificatie komen dat het pakket af te halen is op een PostNL Afhaalpunt.