• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bier uit Italië (14)

Alcoholpercentage
Inhoud
Verpakking
Italië is natuurlijk een wijnland. Echter wordt er steeds meer bier gedronken door Italianen. Over het algemeen drinkt de gemiddelde Italiaan zelfs 29 liter bier per jaar. De bieren die uit Italië komen zijn over het algemeen lichter.
Toon 1 - 14 van 14

Bier uit Italië

Italiaans bier door de jaren heen

De Etrusken waren de eersten die bier dronken in Italië. Eeuwen later, toen de Romeinen aan in Italië woonden, keken zij neer op het drinken van bier. Zij vonden dat alleen de barbaarse volkeren uit het noorden dit dronken. Zij dronken zelf wijn en vonden dit een superieure dranksoort. In de middeleeuwen werd bier steeds populairder in Italië. Tegenwoordig drinken vooral jongeren bier in Italië.

Soorten Italiaans bier

In Italië wordt steeds meer bier gedronken. Ook al blijft wijn het meest gedronken, toch wisselen de Italianen dit af. Maar welke soorten bier en speciaalbier komen nou precies uit Italië? Hieronder staat in een lijst alle soorten Italiaans bier.

Bier uit Italië bij Speciaalbierpakket.nl

Bij Speciaalbierpakket.nl verkopen wij een aantal soorten bieren uit Italië. Wij blijven ons assortiment uitbreiden. Houd het dus goed in de gaten en bestel de lekkerste bieren. Heb jij een vraag over onze bieren of speciaalbieren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Lees meer