• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alle bierpakketten (18)

Met de cadeauservice van Speciaalbierpakket.nl uit Leiden kun je met één druk op de knop een heerlijk bierpakket bestellen om iemand mee te verrassen. Natuurlijk kun je ook een bierpakket kopen om jezelf eens goed te verwennen.
Speciaalbierpakket Witbier
21,95
Speciaalbierpakket Abdijbier
23,95
Speciaalbierpakket Sterke Mannen
24,95
Speciaalbierpakket Iets te Vieren?!
22,95
Bierpakket Lupulus 2x75cl
26,95
Bierpakket Bird Brewery 4-fles
14,95
Bierpakket Guilty Monkey
16,95
Bierpakket Breugem
14,95
Bierpakket De 7 Deugden
20,95
Bierpakket Troubadour
19,95
La Trappe Kist Blond
9,95
La Trappe Kist Dubbel
9,95
La Trappe Kist Tripel
10,95
La Trappe Kist Quadrupel
10,95
La Trappe Kist Blond-Dubbel
17,95
La Trappe Kist Dubbel-Tripel
18,95
La Trappe Kist Blond-Dubbel-Tripel
25,95
La Trappe Kist Blond-Dubbel-Tripel-Quadrupel
34,95
Toon 1 - 18 van 18

Alle bierpakketten

Waarom een bierpakket bestellen?

Speciaalbieren zijn helemaal 'hot'. Iedereen kan tegenwoordig een goed glas speciaalbier waarderen. Veel mensen bestellen graag speciaalbier op het terras, maar wat is er leuker dan een prachtig bierpakket te kopen en aan iemand cadeau te doen? Wij hebben in onze webshop een geweldige selectie aan de beste bierpakketten. Onze bierpakketten vallen dan ook bij iedereen in de smaak. Zo weet je zeker dat de gelukkige ontvanger met volle teugen van het bierpakket zal genieten.


Bierpakket bestellen als cadeau

Wil je een wenskaartje met een persoonlijke boodschap aan het door jou gekozen pakket toevoegen? Wij beschikken over een ruim assortiment prachtige wenskaarten. We drukken je persoonlijke boodschap af op de wenskaart en voegen deze bij het bierpakket. Ook is het mogelijk om het pakket nog mooier te maken door het te laten inpakken in luxe cadeaupapier. Zo verras je iemand met een heerlijk en volledig compleet cadeau. Onze bestellingen worden altijd direct opgestuurd, dus je hoeft nooit bang te zijn dat het cadeau te laat bezorgd wordt. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon een lekker bierpakket kopen voor jezelf!


Stel een vraag of vraag een offerte aan

Wil je een bierpakket kopen maar heb je nog een vraag? Bel ons dan op 071-2400285 en wij beantwoorden al je vragen. Ook kunnen we een offerte voor je opstellen.

Lees meer