• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bieren uit België (430)

Alcoholpercentage
Inhoud
Verpakking
Ben je een echte Belgisch bier liefhebber? Of wil je een keer het vakmanschap van Belgisch bier proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Belgische biercultuur is zelfs Unesco-werelderfgoed. 460+ verschillende Belgische speciaalbieren!
Toon 1 - 12 van 430

Bieren uit België

De geschiedenis van Belgisch bier

België brouwt al eeuwenlang ontzettend veel soorten bieren en speciaalbier. Dit gaat zelfs terug tot in de middeleeuwen. In deze tijd werd het bier vooral gebrouwen door monniken. Zij hebben ervoor gezorgd dat er zo ontzettend veel verschillende Belgische bierstijlen zijn ontwikkeld. De bekendste Belgische bierstijlen zijn trappistenbieren, abdijbieren en lambiekbieren.

Wat maakt Belgisch bier zo speciaal?

Een echt biertje uit België wordt gebrouwen in traditionele brouwerijen. Deze brouwerijen hebben al eeuwenlang ervaring in het brouwen van bieren en speciaalbieren. Het brouwen van bier is een uiterst nauwkeurig proces. Belgische brouwers zijn hierin gespecialiseerd.

Belgisch bier bij Speciaalbierpakket.nl

Voor het kopen van Belgisch bier ben je bij Speciaalbierpakket.nl op de goede plek. Wij bieden niet alleen Belgisch bier in ons assortiment, wij verkopen ook bier uit andere bierlanden. Heb je vragen over Belgisch bieren of speciaalbieren? Of andere vragen? Neem dan contact op met ons!

Lees meer