• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bier uit Frankrijk (7)

Alcoholpercentage
Inhoud
Verpakking
Misschien denk je dat Frankrijk bekendstaat om zijn wijnen, maar niets is minder waar! Frankrijk staat ook bekend om haar bieren. Deze bestaan vaak uit fruitige smaken geïnspireerd door het platteland van Frankrijk.
Toon 1 - 7 van 7

Bier uit Frankrijk

De opkomst van Frans bier

In de loop van de 20e eeuw nam de interesse naar bier in Frankrijk enorm af. Dit komt door de sluiting van de kolenmijnen en de twee wereldoorlogen. Tijdens de wereldoorlogen werden brouwerijen gebruikt om munitie te maken. Echter wordt bier en bier weer steeds populairder in Frankrijk. Jongeren drinken in Frankrijk meer bier en bier dan wijn of sterke drank. De laatste jaren komen er dan ook steeds meer brouwerijen bij in Frankrijk.

De grootste brouwerij in Frankrijk is de Kronenbourg brouwerij. Deze brouwerij bestaat sinds 1664 en heeft het grootste marktaandeel. Deze Franse brouwerij brouwt ook het bier 1664 en Grimbergen.

Bier uit Frankrijk bij Speciaalbierpakket.nl

Wil je een keer Frans bier uitproberen? Speciaalbierpakket.nl heeft een ruim assortiment aan Franse bieren en speciaalbieren! Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van een keuze.

Lees meer