• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren


Verzendkosten

De verzendkosten zijn €6.95 per bestelling en vanaf €70,- orderwaarde verzenden wij GRATIS! Alle pakketten worden verzonden met PostNL. Je kunt kiezen voor thuisbezorgd of ophalen bij een PostNL afhaalpunt.

Leverdagen binnen Nederland
Indien je een order op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.00 uur hebt geplaatst dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog met PostNL. Je bestelling zal de volgende dag worden afgeleverd! (Speciaalbierpakket.nl is voor tijdige en correcte bezorging afhankelijk van PostNL.)

Sommige artikelen hebben een langere levertijd. Dit zal echter altijd vermeld staan bij het betreffende product. 

Is de levertijd van je bestelling langer dan 1 werkdag dan stellen wij je hier tijdig van op de hoogte.


Palletverzending
Het kan soms voordeliger zijn om speciaalbier bijvoorbeeld per pallet naar het buitenland te laten verzenden. Een palletplaats in een vrachtwagen kan bij een bepaalde hoeveelheid namelijk relatief goedkoper zijn dan verzending per pakket. Voor palletverzending hanteren wij groothandelsprijzen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via [email protected]


Retour zenden goederen

Indien een door jou besteld product niet voldoet aan je verwachtingen kun je de bestelling binnen 30 dagen retourneren. Aan het retour sturen van goederen zijn enkele voorwaarden verbonden:

1. producten zijn in originele staat en ongeopend

2. producten zijn verpakt in hun originele verpakking

De kosten voor het retour zenden van goederen zijn voor rekening van de klant tenzij het een fout betreft van Speciaalbierpakket.nl zoals bijvoorbeeld verkeerd geleverde producten of producten die niet in foutloze staat verkeren.

Het retour sturen van bestellingen is altijd voor risico van de klant. Speciaalbierpakket.nl is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of zoekraken van retour gestuurde producten. Denk er altijd aan een track and trace code te vragen bij het postkantoor als je een pakket retour zendt.

Wil je een bestelling retour zenden? Stuur dan eerst een email aan [email protected] met daarin de reden van retourzenden en een foto van de producten indien het een retourzending betreft in verband met beschadigingen of breuk.

Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij deze en ontvang je van ons een bevestiging. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.

 

Retour adres:

Speciaalbierpakket.nl

Afdeling Retouren

Zeemanlaan 22-B

2313 SZ Leiden


Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je ons altijd bellen op 071-2400285 of een email sturen naar [email protected]