• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Toppling Goliath (2)

Alcoholpercentage
Inhoud
Verpakking
Toon 1 - 2 van 2

Toppling Goliath

Ontdek Toppling Goliath Brewing Co.

Welkom bij het verhaal van Toppling Goliath Brewing Co., een brouwerij waar je net zo leuk over kunt praten als van kunt drinken! Deze brouwerij, genesteld in het schilderachtige stadje Decorah, Iowa, heeft het Midwesten echt op de wereldbierkaart gezet.

Vanaf een zeer bescheiden begin is Toppling Goliath uitgegroeid tot een bekroond zwaargewicht op het gebied van ambachtelijk brouwen en dat is geen geringe prestatie in de huidige competitieve biermarkt. De toewijding van de brouwerij aan kwaliteit en smaak heeft hen niet alleen fans van over de hele wereld opgeleverd maar heeft hen ook schitterende prijzen opgeleverd waar veel brouwerijen uit vele landen jaloers op zijn.

Als je op zoek bent naar een nieuwe favoriet of gewoon iets wilt proberen waar een hele gemeenschap van bierliefhebbers enthousiast over is, dan zit je bij Toppling Goliath goed. Hun vlaggenschipbieren zoals Pseudo Sue en King Sue zijn op zichzelf al legendes. Deze bieren hebben een smaak ter grootte van een dino die zelfs de meest sceptische drinker kan overtuigen dat er geweldige dingen worden gebrouwen in Iowa.

Maar denk niet dat ze maar een paar trucjes achter de hand hebben! Het hele jaar door introduceert Toppling Goliath bijzondere en seizoensgebonden brouwsels die het spannend houden. Het is altijd de moeite waard om terug te komen om te zien welk nieuw brouwsel ze hebben bedacht!

In de kern gaat Toppling Goliath Brewing Co. over meer dan alleen bier. Het gaat erom mensen samen te brengen om te delen in de vreugde van een goed gemaakt brouwsel. Het gaat over de gemeenschap en de kleine brouwerij die de reuzen van de bierwereld kon (en deed) omverwerpen!

Lees meer