Juice Punch is er al vanaf het prille begin van Frontaal Brewing Company bij. In 2017 kwam de eerste versie uit waardoor Brouwerij Frontaal (destijds de naam van de brouwerij) geleidelijk steeds meer op de kaart kwam te staan. Op dat moment was een NEIPA nog een nieuw begrip in de bierwereld.
Juice Punch wordt gebrouwen met drie verschillende hopsoorten: Citra, Mosaic en Sabro. Citra staat bekend om zijn citrustonen, Mosaic geeft een bloem, gras en steenvruchten aroma en Sabro haalt verschillende soorten tropisch fruit en kokos naar boven. Je kunt wel stellen dat je met Juice Punch een flink fruitige hopbom drinkt, vandaar ook de naam Juice Punch.
Een belangrijk onderdeel van het brouwproces van Juice Punch is de dry hopping. Hoppen geven per soort een andere smaak af. Daarnaast kan je de hoppen op verschillende momenten in het brouwproces toevoegen. Bij Juice Punch zijn de hoppen toegevoegd tijdens de fermentatiefase. Dit noem je dry hoppen en dit zorgt voor een zachte, fruitige hopsmaak. Bij een klassieke IPA worden hoppen onder andere toegevoegd tijdens het koken van het wort, wat een bittere hopsmaak geeft. Bij Juice Punch is dat dus niet het geval.
Om deze heerlijke, fruitige aroma's te krijgen worden de hoppen laat in het brouwproces toegevoegd. Dat zorgt ervoor dat er grotere hoeveelheden hopdeeltjes in het bier achterblijven en houden ze de hoeveelheid koolzuur gemiddeld. Dit doet niet alleen iets met de smaak en geur van het bier, maar ook met de kleur en doorzichtigheid. Het behouden van restdeeltjes hop in dit bier resulteert in een (licht)gele, hazy NEIPA. Hazy houdt in dat je niet door het bier heen kan kijken, met andere woorden het bier blijft troebel. Door een specifieke hoeveelheid koolzuur toe te voegen, blijft Juice Punch een frisse NEIPA en een vleugje zoet.