• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bier bestellen

Bier bestellen

Online bier bestellen doe je natuurlijk bij Speciaalbierpakket.nl uit Leiden. Ons assortiment bevat meer dan 1.200 binnen- en buitenlandse speciaalbieren. Onze bierwebshop is dus dé ideale plek om online bier te kopen. Je kunt vanuit heel Nederland bij ons je bier online kopen. Als je op doordeweekse dagen voor 16.00 uur je bestelling plaatst, verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag.

 

Bij ons je favoriete bier bestellen

Wij beschikken over een enorm assortiment aan Nederlandse én buitenlandse speciaalbieren. Natuurlijk kun je het bier per stuk bestellen. Ook hebben wij een ruim assortiment met de mooiste bierpakketten. Een bierpakket is een ideale optie als je van plan bent om online bier te kopen als (verjaardags)cadeau voor een ander. Het bierpakket wordt een nóg mooier cadeau met een gepersonaliseerde kaart en het mooiste cadeaupapier, wat beide mogelijk is als je ervoor kiest om bij ons online bier te bestellen!


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?


Bekijk ons hele aanbod!


Het perfecte bierglas bij jouw favoriete bier

Onze webshop is niet alleen de ideale plek om je bier online te kopen, maar ook de beste plek voor al je bierglazen. Iedere bierliefhebber kent het belang van een goed bierglas; alleen met een geschikt glas komen de smaak en geur van een speciaalbier écht volledig tot hun recht. Bestel je bierglazen bij ons los of samen met je favoriete bier. Ben je op zoek naar een specifiek bierglas dat niet in ons assortiment zit? Neem gerust contact met ons op en we doen ons uiterste best om het glas voor je te bestellen.


Stel gerust je vraag!

Wil je bij ons je favoriete bier online kopen, bierglazen aanschaffen of een prachtig bierpakket voor jezelf of een ander bestellen? Neem dan een kijkje in de webshop en bestel direct! Heb je nog een vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 071-2400285. We staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!