• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bottle Logic Brewing (5)

Alcoholpercentage
Inhoud
Verpakking
Toon 1 - 5 van 5

Bottle Logic Brewing

Ontdek Bottle Logic Brewing: een baanbrekende ambachtelijke bierervaring

Ben je op zoek naar innovatieve ambachtelijke bieren die de standaardbegrippen van vloeibare expressie uitdagen? Zoek niet verder dan Bottle Logic Brewing! Gelegen in het hart van Anaheim, Californië, heeft Bottle Logic sinds de oprichting de scene van ambachtelijk bier opnieuw gedefinieerd.

Bottle Logic Brewing werkt vanuit twee fundamentele filosofieën: een onverzettelijke passie voor brouwen op het hoogste kwaliteitsniveau en een toewijding aan de 'flessencultuur' – waardering voor de ambachtelijke biergemeenschap en het kunstenaarschap van elk brouwsel.

Tot grote vreugde van zowel liefhebbers van ambachtelijk bier als beginners, biedt Bottle Logic Brewing een breed scala aan bieren die even uniek als smaakvol zijn. Van de gedurfde en dappere line-up van het Stasis Project met op vat gerijpte meesterwerken die de tijd trotseren tot de steeds evoluerende kern- en seizoensbieren die je smaakpapillen prikkelen, er is voor elk wat wils bij Bottle Logic.

Hun kenmerkende brouwsels zoals de dubbele IPA "Recursion" of de iconische stevige "Fundamental Observation" demonstreren de samensmelting van rigoureuze wetenschappelijke principes en creatieve eigenzinnigheid die Bottle Logic in elke pint doordrenkt.

Om hun toewijding aan uitmuntendheid te bevorderen, investeert Bottle Logic Brewing in duurzaamheidsinitiatieven. Ze hebben praktijken geïmplementeerd die gericht zijn op het verminderen van afval en het besparen van energie waardoor de drinkervaring niet alleen plezierig maar ook milieubewust wordt.

Lees meer