• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Brasserie Caulier (12)

Alcoholpercentage
Inhoud
Verpakking
Toon 1 - 12 van 12

Brasserie Caulier

Brasserie Caulier is een gevierde Belgische brouwerij met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1842. Het bedrijf is sindsdien een familiebedrijf gebleven en heeft zijn wortels diep in de Belgische brouwcultuur. Bekend om hun uitgebreide assortiment van ambachtelijke bieren, heeft Brasserie Caulier zijn plek op de wereldmarkt verdiend door toewijding aan kwaliteit en traditie.

Het assortiment van Brasserie Caulier omvat een verscheidenheid aan bieren van verschillende stijlen en smaken die allemaal een unieke draai geven aan traditionele Belgische bierstijlen. Een van hun meest populaire bieren is de Bon Secours Blonde, een Belgisch blond bier met een licht kruidig aroma en een rijk moutig karakter. De Bon Secours Brune is een ander populair bier, dat een robuuste, donkere ale is met noten van chocolade en karamel.

Andere opmerkelijke bieren die door Brasserie Caulier worden gebrouwen, zijn onder meer de Paix Dieu, een sterke, complexe tripel met een kruidige smaak en een droge afdronk; de Bon Secours Myrtille, een fruitig bier gemaakt met verse bosbessen; en de Caulier Extra, een lichte, verfrissende blonde ale met een zachte bitterheid.

Elk bier dat door Brasserie Caulier wordt geproduceerd, weerspiegelt de toewijding aan kwaliteit en traditie. Van de selectie van de beste ingrediënten tot het brouwproces zelf, elke stap wordt zorgvuldig overwogen en uitgevoerd om bieren van de hoogste kwaliteit te produceren. Met zijn lange geschiedenis en passie voor brouwen, blijft Brasserie Caulier een standaard zetten in de wereld van het Belgische bier.

Lees meer