Keller Lees meer.
Volgens het Beierse Reinheitsgebot en met geselecteerde hopsoorten uit de Hallertau-regio hebben de brouwmeesters een traditioneel brouwproces nieuw leven ingeblazen: Franziskaner Kellerbier, rechtstreeks uit de lagerkelder, is een traditioneel bier dat ongefilterd wordt gebotteld, waardoor alle troebele bestanddelen behouden blijven. Dit geeft het zijn karakteristieke amberkleur en volle, fluweelzachte smaak.
Franziskaner Kellerbier is hun enige specialiteit die met ondergist wordt gebrouwen en is daarom geen witbier. De Hallertau-hop geeft het bier een verfijnd aroma en een subtiele bitterheid die ook in de afdronk te ervaren is. De gist in het bier zorgt voor een zeer zachte, ronde en licht kruidige smaak. De lagere koolzuurgraad maakt het aangenaam om te drinken.
Het aroma en de smaak van Kellerbier kenmerken zich door een mix van mout, hop en een licht fruitige zoetheid. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten door de brouwmeesters zorgen voor een evenwichtige beleving.
Als ongefilterd, vers kelderbier is het Franziskaner Kellerbier met zijn ambachtelijke en authentieke brouwmethode een tijdloos biergenot voor bijzondere momenten van ontspanning.