• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biercadeaus

Bij Speciaalbierpakket.nl uit Leiden vind je de beste biercadeaus. Onze online bierwinkel beschikt over een gigantisch assortiment met meer dan 1.200 heerlijke speciaalbieren. Ook leveren wij een groot aantal bierpakketten, ideaal als cadeau voor een jarige bierliefhebber! Je kunt zo’n prachtig bierpakket zelfs nóg leuker maken door er een gepersonaliseerde kaart aan toe te voegen. Ook pakken wij het pakket graag in met mooi cadeaupapier. Is de jarige job of geslaagde op de hoogte van het belang van een goed bierglas? Geef dan een van onze prachtige bierglazen cadeau, los of samen met een bijbehorend speciaalbiertje.


Maak iemand blij met een van onze biercadeaus

Is er iemand jarig of geslaagd of wil je gewoon een bierliefhebber verassen omdat het kan? Kijk niet verder dan onze bierwebshop! Je kunt bij ons de leukste biercadeaus bestellen en deze bij de gelukkige ontvanger thuis laten bezorgen. Zo kun je kiezen voor heerlijk speciaalbier met een bijbehorend bierglas of voor een compleet bierpakket. Onze biercadeaus worden op elk Nederlands adres bezorgd. Door onze speciale verpakking komt je cadeau altijd ongeschonden bij de ontvanger aan. Ook voegen wij aan elke bestelling een traceercode toe, waardoor je precies kunt zien wanneer PostNL het cadeau bezorgt.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Bekijk ons hele aanbod!


Vraag een offerte aan!

Je kunt bij ons natuurlijk een biercadeau bestellen voor een vriend, vriendin of familielid. Het is bij ons echter ook mogelijk om grote aantallen te bestellen als ideaal geschenk voor bijvoorbeeld personeel of klanten. Via onze webshop kun je dus al je personeel gelukkig maken met een heerlijk bierpakket. Als je een grote hoeveelheid wilt bestellen, kun je bij ons een offerte aanvragen. Natuurlijk kunnen onze biercadeaus gewoon op kantoor bezorgd worden. Heb je nog andere vragen, bijvoorbeeld over onze nieuwe bieren? Neem gerust contact met ons op via 071-2400285.