• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vaderdag Bierpakket (9)

Alcoholpercentage
Inhoud
Verpakking
Verras je vader op Vaderdag met een heerlijk bierpakket. Speciaal voor deze dag hebben wij bierpakketten samengesteld die elke vader zou willen krijgen. Is jouw vader ook een liefhebber van bieren? Met één van onze bierpakketten bezorg je hem een topdag!
Vaderdag Bierpakket Wit
69,95
Vaderdag Bierpakket Blond
74,95
Vaderdag Bierpakket Pils
49,95
Vaderdag Bierpakket Alcoholarm
69,95
Vaderdag Bierpakket Tripel
84,95
Vaderdag Bierpakket IPA
88,95
Speciaalbierpakket Vaderdag
29,95
Speciaalbierpakket Sterke Mannen
24,95
Toon 1 - 9 van 9

Vaderdag Bierpakket

De verschillende bierpakketten

Vaderdag is die ene dag in het jaar dat je voor jouw vader iets extra's wilt doen. Is jouw vader ook een liefhebber van bieren? Geef hem dan eens een bierpakket cadeau! Speciaal voor deze dag hebben wij een fijne selectie gemaakt van verschillende bierpakketten. Houdt jouw vader van Pils, bestel dan het Vaderdag Bierpakket Pils en kies zijn favoriete merk pils voor in het pakket. Houdt hij meer van stevige bieren? Maak dan een keuze uit het Vaderdag Bierpakket Blond of het Vaderdag Bierpakket Tripel. Voor vaders die een voorkeur hebben voor de meer bittere en frissere bieren is er het Vaderdag Bierpakket IPA: 24 bieren, van iets lichter tot wat zwaarder maar allemaal met een extra dosis hop.

We hebben ook gedacht aan vaders die het iets rustiger aan doen met alcohol. Het Vaderdag Bierpakket Alcoholarm bevat enkel bieren die in alcohol lager zijn 0.5%. 

Lees meer