De Adventskalender Bier Boxen zijn er weer!

  • Geplaatst op
  • Door Wouter
De Adventskalender Bier Boxen zijn er weer!

Het mooiste cadeau voor de decembermaand is natuurlijk de Adventskalender Bier Box. Lees hier meer!

Na het succes van vorig jaar zijn er ook in 2023 weer Adventskalender Bier Boxen verkrijgbaar op speciaalbierpakket.nl. Wil jij een bierliefhebber verrassen met een origineel en authentiek cadeau? Kies dan voor de bieradventsbox! In deze box vind je 24 unieke bieren die je in 24 dagen één voor één kan proeven. Een ideaal eindejaarscadeau voor echte bierliefhebbers om in december elke dag te genieten van speciaalbier.

 

Zo werkt het

Wanneer jij een bieradventsbox bestelt gaan wij achter de schermen aan de slag om een unieke combinatie van verschillende bieren uit te zoeken om van jouw adventsbox een gepersonaliseerd en authentiek cadeau te maken. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met jouw wensen. In het verleden hebben wij verschillende IPA-, Barrel Aged-, Blond- of Bockpakketten in elkaar gezet. Mocht je geen voorkeur hebben voor een bepaald thema of bierstijl zorgen wij ervoor dat er een diverse verzameling van speciale bieren in je doos zit.

 

De adventsboxen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Het bestellen gaat erg simpel via deze link op onze website. Let op: de Adventskalenders worden pas vanaf de eerste week van November verzonden!

 

Dit zit er in

Bij het vullen van jouw adventsbox kiezen wij uit een breed assortiment van verschillende bierstijlen en brouwerijen uit de hele wereld. In onze webshop vind je een verzameling van meer dan 1.200 binnen- en buitenlandse speciaalbieren. Hierdoor is het assortiment enorm divers en zitten er zelfs voor de doorgewinterde bierliefhebber verrassingen tussen. In de adventsbox kun je zowel flesjes als blikjes speciaalbier aantreffen. Daarnaast is het ook mogelijk om een alcoholvrije adventsbox te bestellen met uitsluitend alcoholvrije (speciaal)bieren.

 

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor een bierliefhebber of een origineel kerstpakket voor je werknemers? Twijfel niet langer en bestel een bieradventsbox op speciaalbierpakket.nl en verblijd iemand met een maand lang verrassende speciaalbieren!